Ragnar Raids

Od sada u našoj ponudi možete pronaći proizvode brenda RAGNAR RAIDS. Radi se o španjolskom brendu koji dizajnira profesionalnu vojnu i policijsku opremu. Ističe se kao robna marka koju su razvile i testirale vojne jedinice da bi zadovoljili stvarne potrebe. Sastoji se od nekoliko tehnologija (kao što su: YKK patenti, Windtech, EDS i Xtretch Dynamic) kako bi se pružila maksimalna udobnost, čak i nakon dugog perioda nošenja, te izdržljivog cordura materijala.

RAGNAR RAIDS STREET

Asortiman “Street” dizajniran je za dnevnu, sportsku i vanjsku upotrebu bez gubitka taktičke suštine u svom dizajnu. Možemo pronaći različitu opremu kao što su jakne, hlače (čak i neki modeli traperica), majice i sl. Tehnologije kojima se proizvode i njihov dizajn čine ih idealnim proizvodima za višenamjensku upotrebu.

RAGNAR RAID SCOUT

S asortimanom “Scout”, Ragnar predstavlja svoju liniju potpuno taktičkih proizvoda. Uglavnom možemo vidjeti njihovu liniju borbenih uniformi te zasebne taktičke hlače i majice. Ovaj stroj se razvija zajedno s operativnim postrojbama u najzahtjevnijim uvjetima i temeljni je dio taktičke opreme.

Ako želite kupiti Ragnar Raids ne oklijevajte, njegov izvrstan dizajn proizvoda i visoka kvaliteta izrade čine ovu marku jednom od najzanimljivijih u pogledu proizvoda taktičke osobne opreme.

 

Ova internetska stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva korisnika. Korištenjem stranice prihvaćate uvjete privatnosti.