Tjestenina s povrćem

Tactical Foodpack®

60.00 kn (7.96 €) (sa PDV)

Zdrava tjestenina s mnogo povrća, prirodnog okusa i visoke kalorijske vrijednosti služi kao dobra alternativa mesnim jelima.

Ovi prehrambeni proizvodi savršeni su ne samo za specijalce, već i za svakodnevne planinare, jedriličare, speleologe, penjače ili profesionalne sportaše u ekstremnim sportovima. Za svakoga tko se bavi aktivnim životnim stilom, cijeni udobnost i zdravu prehranu. Svi obroci su u skladu i zadovoljavaju svim europskim zahtjevima te nisu dodavani aditivi za poboljšavanje same boje i okusa obroka. Hrana je pripremljena na način da se gotov i nutritivno uravnotežen obrok u vakuumskoj komori brzo smrzne te mu se nakon toga postepeno podiže temperatura. Ovim dugim procesom liofilizacije postiže se uklanjanje vode iz obroka te zadržava oko 99,7% svih hranjivih tvari u tom obroku bez gubitka okusa i izgleda. U ekstremnijim uvjetima dobro je znati da, budući da svi su ovi obroci prethodno kuhani i 100% liofilizirani, mogu se jesti i bez dodavanja vode jedući ih kao suhe grickalice.  Uz to, hranu možete pripremiti i s hladnom vodom, samo će postupak pripreme trajati malo duže. Ipak, preporučujemo vam da je uvijek jedete toplu kako biste postigli najbolje iz tog obroka. Zahvaljujući ovoj posebnoj tehnologiji pripreme, ova hrana ima rok trajanja 8 godina.

Dostupno

SKU: 16550800 Kategorija:

Opis

  • Proizvođač: TACTICAL FOODPACK®
  • Sastav: Tjestenina (42%), crvena paprika (11%), mrkva (11%), luk (7,3%), grah (7,3%), rajčica (7,3%), krem sir, vrhnje, češnjak, kurkuma, masline (4,4%), bosiljak, peršin, sol, začini. Može sadržavati tragove celera i senfa.
  • Sadržaj energije po obroku je 513 kcal.

Brand

Tactical Foodpack®

Tactical Foodpack®

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tjestenina s povrćem”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.