Prva pomoć Leina – velika

Mil-Tec

250.00 kn (sa PDV)

Napravljen od izdržljivog Oxford poliestera koji je otporniji na uobičajno trošenje od standardnog poliestera, ovaj kompaktni i izdržljiv komplet prve pomoći Leina iz Mil-Teca sadrži sve što je potrebno za prvu pomoć: od zavoja i rukavica do škare i flastera.

U dolasku

Obavijesti me kad bude dostupno

SKU: 16025501 Kategorija: Oznaka:

Opis

  • Vanjske dimenzije: 19 x 7 x 23cm
  • Težina: 350g
  • Materijal: 100% poliester (Oxford)
  • Sadržaj: Sterilni kompresijski zavoj 6x8cm, 2 x sterilni kompresijski zavoj 8x10cm, Sterilni kompresijski zavoj 10x12cm, Sterilna tkanina 40x60cm, Sterilna tkanina 60x80cm, 6x sterilna medicinska gaza 10x10cm, 2x vlažne maramice, samoljepljiva porozna traka 5mx2.5cm, 14 flastera različitih veličina, alu metalizirana folija (astro folija), 2x trokutaste marame, škare sa zaobljenim vrhom, 2x rukavice, upute za prvu pomoć

Brand

Mil-Tec / Sturm

Mil-Tec je brand njemačkog poduzeća Sturm Handels GmbH koji ne treba posebno predstavljati. Prisutan je na tržištu od 1971. godine i specijaliziran je za proizvodnji i trgovinu vojne odjeće i opreme. Ovaj brand dobro je poznat među ljubiteljima EDC, airsofta, paint-balla, militarije, lovcima ali i urban / military stila oblačenja. Veoma široka paleta proizvoda omogućiti će svakome da pronađe ponešto za sebe.
Mil-Tec

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Prva pomoć Leina – velika”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prva pomoć Leina - velika
Pregledavate: Prva pomoć Leina – velika 250.00 kn (sa PDV)
Dodaj u košaricu