Pula, Stankovićeva 1; Hrvatska

Radno vrijeme: Pon – Pet 09:00 – 17:00 

Često postavljana pitanja

Molimo Vas pročitajte ČPP prije slanja poruke

Sve narudžbe dostavljaju se kurirskom službom DPD. Cijena dostave iznosi 5,00 eur za sve narudžbe ukupne vrijednosti do 100,00 eur a za narudžbe iznad 100,00 eur dostava je besplatna.

Internetske narudžbe moguće je platiti direktnom bankovnom transakcijom, pouzećem dostavnoj službi ili karticama ukoliko se narudžba osobno podiže u našoj poslovnici. Radimo na skorom uvođenju prihvata kartica putem web-a.

Narudžbe zaprimljenje do 10.00 sati radnim danom šalju se isti dan, a nakon 10.00 sati idući radni dan. Za veći dio Hrvatske isporuka je idući radni dan, ovisno o rasporedima dostave kurirske službe DPD.

Sama Internetska stranica i sustav plaćanja izrađeni su prema važećim standardima i pružaju sigurno mjesto online kupovine. U slučaju bilo kakvih problema sa naručenim artiklima iste je moguće vratiti ili zamijeniti za druge, sukladno uvjetima poslovanja.

Nakon što dovršite Vašu narudžbu naši djelatnici žurno pristupaju kompletiranju i pripremi narudžbe za Vas. Ukoliko je moguće narudžba će biti otpremljena isti ili najkasnije idući radni dan. U slučaju bilo kakvih problema sa Vašom narudžbom naši djelatnici će Vas telefonski kontaktirati kako bi što prije riješili problem i uputili paket prema Vama.

Naravno, račun je uvijek sastavni dio paketa u kojem se isporučuje Vaša narudžba. Iznimno ako naručujete poklon koji mi dostavljamo primatelju, molimo Vas napomenite da račun ne uključimo u paket, u tom slučaju biti će Vam poslan putem e-maila.

Pošaljite nam e-mail