Dostavu vršimo dostavnim službama DPD i HP Ekspres. Cijena dostave je fiksna ili besplatna za pojedinu narudžbu, bez obzira na težinu pošiljke.

Dostava – Hrvatska

Za pojedinu narudžbu cijena dostave je fiksna i iznosi 35kn za sve pošiljke unutar hrvatske, uključujući otoke. Za narudžbe iznad 3500,00kn dostava je besplatna (samo za kupnju putem Capra Maris Web trgovine). Rok isporuke za kopno je 1-2 radna dana, za otoke 2-3 radna dana ovisno o rasporedu vožnje dostavne službe.

Dostava – EU

Za države europske unije cijena dostave je od 75,00kn na više, ovisno od države. Za narudžbe iznad 7400,00kn dostava je besplatna (samo za kupnju putem Capra Maris Web trgovine). Rok isporuke je 2-4 radna dana.

Dostava – izvan granica EU – izvoz

Za dostavu u države izvan europske unije, vrši se postupak izvoznog carinjenja. Cijena izvoznog postupka i dostave na adresu kupca kreće od 300,00 kn za države u okruženju (BiH, Crna Gora, Srbija) na više za udaljenije države. Za narudžbe iznad 15000,00 kn dostava je
besplatna (samo za kupnju putem Capra Maris Web trgovine). Rok isporuke je 2-5 radnih dana. Ukoliko roba podliježe carinskom postupku, rok isporuke može biti duži.

Rok isporuke

Navedeni rokovi isporuke se odnose na robu sa našeg skladišta. Ukoliko artikl ima status koji nije “Dostupno odmah”, rok isporuke se produžuje za vrijeme dobavljivosti navedenog artikla. Moguće je dogovoriti parcijalnu isporuku odmah po narudžbi za sve artike dostupne sa skladišta.